Testimoni Luqi Hijab Store

Testimoni
Luqi Hijab Store

Google User Review

Banyak pilihan model n warna,,bahan jilbabnya enak adem,dan enaknya lg deket rumah 🤗🤗 (Translated by Google) Many choices of models, colors, hijab materials are cool, and delicious near the house 🤗🤗Firda Maya MaulidaJune 10, 2020
Barang bagus. Penjual ramah. Harga murah meriah. Packing aman. Pengiriman cepat. Recommended banget buat kalian yang mager. Ini toko amanah insyaallah, jadi kualitas jangan tanya lagi. (Translated by Google) Good stuff. Friendly seller. Cheap prices. Safe packing. Fast delivery. Really recommended for those of you who are awesome. This is a trustful shop, God willing, so don't ask anymore quality.Hikmah Yaumil FitrianiMay 7, 2020
gilaaa baru kali ini pake jilbab adem banget... soalnya aku pakenya sambil berenang (Translated by Google) Crazy this time wearing hijab is so cool ... because I use it while swimmingsholehudin maulidinaNovember 18, 2019
Ramah. Sangat membantu. Terima kasih (Translated by Google) Friendly. Very helpful. thank youDWI HARYANTOSeptember 20, 2019
Gemol IndonesiaJuly 25, 2019
Barang ok dan cepet sampainy. Adminnya juga ramah (Translated by Google) The item is ok and fast. The admin is also friendlyumi wasilahJune 20, 2019
Anjelo AnjeloJune 5, 2019
Pelayanan cepat banget..Barangnya sesuai di gambar.. Ntar saya mau beli lagi.. Repeat order..Habisnya murah dan gak pelit diskon.. Bikin saya kalap belanja online..Hahahahaha.. 😀😀😀😀 (Translated by Google) The service is really fast ... The items are in the picture ... I want to buy it again ... Repeat order ... It's cheap and cheap, cheap ... Make me crazy shopping online..Hahahahaha .. 😀😀😀😀Ela TursinaMay 7, 2019
Terimakasih telah bermitra dg kami, pilihan bahan dan kualitas produk sangat di perhatikan demi kepuasan pelanggan, (Translated by Google) Thank you for partnering with us, material choices and product quality are very much noticed for customer satisfaction,Ahmad jabidz hannanyMay 1, 2019
Banyak pilihan model n warna,,bahan jilbabnya enak adem,dan enaknya lg deket rumah 🤗🤗 (Translated by Google) Many choices of models, colors, hijab materials are cool, and delicious near the house 🤗🤗Firda Maya MaulidaJune 10, 2020
Barang bagus. Penjual ramah. Harga murah meriah. Packing aman. Pengiriman cepat. Recommended banget buat kalian yang mager. Ini toko amanah insyaallah, jadi kualitas jangan tanya lagi. (Translated by Google) Good stuff. Friendly seller. Cheap prices. Safe packing. Fast delivery. Really recommended for those of you who are awesome. This is a trustful shop, God willing, so don't ask anymore quality.Hikmah Yaumil FitrianiMay 7, 2020
gilaaa baru kali ini pake jilbab adem banget... soalnya aku pakenya sambil berenang (Translated by Google) Crazy this time wearing hijab is so cool ... because I use it while swimmingsholehudin maulidinaNovember 18, 2019
Ramah. Sangat membantu. Terima kasih (Translated by Google) Friendly. Very helpful. thank youDWI HARYANTOSeptember 20, 2019
Gemol IndonesiaJuly 25, 2019

LUQIHIJAB.COM – Toko online jilbab & busana muslimah
ALAMAT Perum Mastrip Blok X No.4, Jember, Jawa Timur
WHATSAPP 0852 2031 0329 TELP./SMS 0813 5831 6163